T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / ALAÇAM - Kızlan Ortaokulu

Kızlan Ortaokulu

Telefon
Okul Müdürü 05059285793
Belgegeçer
.
WEB
https://kizlanoo.meb.k12.tr
Adres
Kızlan Köyü 55800 ALAÇAM / SAMSUN
Vizyon
Davranışları ile çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yenilikçi, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, dahil olduğu ve geliştirdiği projelerle alanında çığır açabilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Kızlan Ortaokulu olarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda , barış içinde, çağdaş bir dünya için ; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek , öğrencilerimize gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında 5 anadolu lisesi kazandırmış olup 2012-2013 yılında resim ve satranç gibi çeşitli spor ve kültürel etkinliklerde il ve ilçe genelinde başarılar kazanmıştır.Okulumuzdan mezun olmuş doktor,avukat ve öğretmen gibi birçok meslek dalında başarılı öğrencilerimiz olmuştur.2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunlarımız için başarılı geçmiş 5 Anadolu Lisesi ,1 Sağlık Meslek Lisesine,10 imam hatip lisesine,8 meslek lisesi ,6 Kız meslek lisesine toplam 30 mezun öğrencimiz kayıt yaptırmıştır.Okulumuzun başarılarılarının devam etmesi dileğiyle....
Öğretmen :13
Öğrenci :125
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :Gündüzlü eğitim okul tam gün eğitim verilmektedir.
Saatler
Derslerimiz 8:30 başlayıp 15:05´te sona ermektedir.
Isınma
Okulumuz kaloriferlidir.
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuz öğretmenleri her gün öğretmen servis ile gidiş geliş yapmaktadır.İlçe merkezine 22 km olan Kızlan ortaokulu servisle ortalama 20 dk sürmektedir. Okulumuza Alaçam´dan ve Bafra´dan öğretmen servisi vardır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kızlan köyü içinde bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=102372 tıklayınız.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 101 km; ilçe merkezine ise 22 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuzda dönemsel olarak çeşitli okul projeleri yürütülmektedir.
Yazdır